Bridgestone

STOLT PARTNER TILL OLYMPISKA SPELEN

Bridgestones ambassadör Gregorio Paltrinieri dyker in i poolen från startblocket

Vår väg till Tokyo

Bridgestone är den enda olympiska och paralympiska partnern som har sitt globala huvudkontor i Tokyo, så vi kommer att gå in för detta efterlängtade skådespel på alla plan. Vi är oerhört stolta över våra ambassadörer och inspireras varje dag av deras outtröttliga arbete, engagemang och uthållighet som har lett fram till det här ögonblicket. Vi är hedrade över att ha med dem Bridgestone-teamet.

Vi önskar alla våra ambassadörer som tävlar i Tokyo 2020 lycka till.
Bridgestones ambassadör Gregorio Paltrinieri dyker in i poolen från startblocket

Ett OS-år. En OS-annons.

Ingen är född olympier. Det blir man inte bara genom styrka och snabbhet, utan med fokus och obändig vilja. Bridgestone vet allt detta. De håller människor på banan, hjälper dem att hålla kursen och att jaga sin dröm, oavsett vad.
Titta nu
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Bakom kulisserna. Vår ambassadör stortrivdes vid inspelningen av vår TV-reklam för OS i slutet av 2019. Han kände att den verkligen beskrev hans resa som elitidrottsman och älskade att vara med. Nästan lika mycket som vi älskar att titta på den.

Stolta över att bidra till ett lyckat OS

Upplyst staty av de olympiska ringarna med fyrverkerier

Vårt bidrag till OS i Tokyo 2020

Vi är oerhört stolta över att medverka till att göra de Olympiska Spelen så effektiva och hållbara som möjligt för våra idrottare, fansen och värdstaden. Vi levererar våra produkter till alla fordon i Tokyo 2020-flottan, och tusentals av våra anställda ställer upp och hjälper till frivilligt.
Simulerad bild av Tokyo 2020 Aquatics Centre

Avancerat jordbävningsskydd

Som en utökning av vår gummikompetens hjälper Bridgestone till att bygga jordbävningssäkra arenor för de olympiska och paralympiska spelen i Tokyo 2020. Vi har installerat seismisk isoleringsteknik i nya permanenta anläggningar för simning, dykning, konstsim, volleyboll och rullstolsbasket.
Läs mer
Hinderfri bussåtkomst

Hinderfri busspåstigning

Bridgestone utvecklar tillsammans med ett japanskt team en ny kantstensdesign som gör att bussar kan komma närmare trottoarkanten. Trottoarkanten har en speciell lutning som interagerar smidigare med däckformen för att minska slitaget och vibrationen på däcksidan.
Läs mer
Simmare i öppet vatten

JAGA DIN DRÖM, OAVSETT VAD

Ingen är född olympier. Olympier blir man. Inte bara genom att vara stark och snabb, utan ännu mer genom förmågan att hålla absolut fokus på vägen till sina drömmars mål. I årtionden har vi hjälpt människor att hålla sig på banan. Oavsett vart de är på väg, oavsett förhållandena – det är vår passion. Så vad du än vill uppnå, olympisk ära eller ett vardagligt mål – fortsätt framåt. Var sann. Jaga din dröm, oavsett vad.