Ecopia

EP150

Sommar Bil Däck

Ecopia

EP150

Sommar Bil Däck

Med en utmärkt balans mellan säkerhet, slitstyrka och ekonomi, gör Ecopia att du kan minska dina bränslekostnader och miljöpåverkan, samtidigt som du kan njuta av lika bra komfort och mjuk körning som med övriga premium Bridgestonedäck.

  • Bränsleekonomi
  • Grepp i vått väglag Komfort
Läs mer Skaffa Ecopia EP150
Skaffa Ecopia EP150

Visa alla storlekar

Tekniska egenskaper och fördelar

NANO-PROTHECH™ - GUMMIBLANDNING
+ Read More
Minskad energiförluster i det övre skiktet genom att utforma polymerer med ed modifiering i kolvätekedjans ände vilket resulterar i förbättrad spridning av kiselpartiklarna och mindre friktionsvarme (rullmotstånd).
LÄTTARE KONSTRUKTION
+ Read More
Nytt val av bältesmaterial och innovative teknologier för att uppnå en lättare däckskonstruktion för lägre däcksvikt.
RIBBLÄNKADE MITTKLACKAR
+ Read More
Klackar och tunna ribbor sammanlänkade for bättre fördelning av kontakttryckeet, vilket ger större bromskraft och bättre grepp på våta vägbanor.
HÖGVINKLADE KLACKSPÅR
+ Read More
Dränering av överflödigt vatten från mönsterribborna till huvudmönsterspåren minskar risken för vattenplaning. Klackspåren är placerade i hög vinkel för effektivaste bromskraft, bästa konta.
3D-DIMENSIONELLT SKURNA FÖRBINDELSERIBBOR
+ Read More
Skulderklackarna är förbundna med den intilliggande ribben via 3- dimensionell design. Detta resulterar i högre klakstyvhet for bättre köregenskaper och prestanda. Förbättrat motstånd mot oregelbundet slitage och däckljud.
TYSTA ACS – KLACKAR
+ Read More
Konvex klackdesign för Adaptive Contact Surface (A.C.S.) för att minskar luftvolymens hastighet, vilket resulterar i lägre mönsterljud.

Var kan jag köpa Ecopia

Sök återförsäljare genom att ange postnummer eller ort

Hitta återförsäljareHitta återförsäljare