This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Upptäck hela sortimentet

Full kontroll – även när det regnar

Turanza är ett premium sommardäck i touringsortimentet som ger förare trygghet och kontroll på resan både på våta och torra vägar.

Blizzak är en serie vinterdäck för milda, måttliga och stränga vinterförhållanden. Förarna kan lita på att Blizzak övervinner nyckfulla vinterväglag och håller dem tryggt på vägen.

Kör tryggt och säkert vintern lång

Weather Control är ett premium åretruntdäck som kombinerar egenskaperna hos sommar- och vinterdäck för att hjälpa förare att köra året om med överlägsen prestanda och komfort.

Potenza är Bridgestones speciella sortiment för prestandasegmentet. Maximal kurvtagningsstabilitet, riktningsstabilitet och bromsförmåga bäddar för den ultimata körupplevelsen.

Full kontroll på resan, oavsett terräng

Dueler landsvägs- och terrängdäck klarar alla överraskningar på vägen. De robusta däcken har optimerade funktioner som skyddar förarna även i svåra terräng- och väderförhållanden.

Banbrytande bäst-i-klassen bränsleeffektivitet och våtgrepp

Ecopia prioriterar bränsleeffektivitet utan att kompromissa med prestanda. Ultralågt rullmotstånd som ökar bränsleeffektiviteten och komforten i alla fordon.

Håll verksamheten igång med full kontroll

Duravis är det smarta valet både för kommersiella flottor och privata transportbilsägare. Spara kostnader. maximera effektiviteten och håll kontroll året om med samma däck.

General Use-däck ger den idealiska balansen mellan stabilitet och komfort. Pålitlig prestanda, lång livslängd och mjuk och tyst körning.

Vinterdäck som är byggda för att klara extrema förhållanden