Battlax s23 NYHET

Sport MOTORCYKELDÄCK
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax s23 NYHET

Sport MOTORCYKELDÄCK
Drag to rotate this tyre
  • Fantastisk kurvtagning och kantgrepp
  • 4 % snabbare varvtider på vått underlag
  • 3 % kortare bromssträcka på vått underlag
  • 8 % ökning av körsträckan
  • Det nya referensdäcket för hypersport

 

Läs mer Läs mindre

LADDA NER Battlax s23 Däckstorlekar

Ladda ner S23 Storlekstabell

Teknologier

3LC

3-LAGERS Gummiblandning

Bridgestones avancerade 3-lagers gummiblandningsteknik för ditt framdäck. Den dubbla gummiblandningen är hård i slitbanans mitt för att ge dig stabilitet vid kraftig inbromsning, linjär hantering och lång körsträcka. På skuldrorna är gummiblandningen mjuk och klibbig för maximalt grepp vid kurvtagning ... ända upp till full lutningsvinkel.

5LC

5-LAGERS GUMMIBLANDNING

Denna unika 5-lagersteknik för bakdäck har utvecklats exklusivt av Bridgestones MotoGP-ingenjörer och har 3 olika blandningar. Gummiblandningen är hård i slitbanans mitt för extra stabilitet, linjär hantering och lång körsträcka. En medelhög gummiblandning på skuldrorna ger dig maximalt grepp vid halv lutning för tidig acceleration ut ur kurvorna. Och med den superklibbiga eggen kan du ta djupa lutningsvinklar med fullt självförtroende. Exceptionell teknik för en exceptionell åktur!

MONO SPIRAL (MS) BELT

GÅR SVALARE, HÖGRE STABILITET

Lätta och slitstark armering som är lindade runt däckets omkrets för att ge ett smidigt grepp. Detta bidrar till hög prestanda med viktminskning, greppförbättring, rotationsstabilitet, höghastighetsprestanda och dämpningseffekt.

SUPERPENETRERAD ARMERING MED HÖG DRAGHÅLLFASTHET  (HTSPC)

BÄTTRE ALLROUNDHANTERING

Stålarmeringsmaterialet är tillverkat av individuellt gummiisolerade inre filament med hög värmeledningsförmåga, detta för att förbättra värmeöverföringen och minska risken för utblåsning. Funktionerna främjar stabilitet i hög hastighet, grepp, absorption och hållbarhet. 

RC POLYMER

TRYGGARE VÄGKONTAKT

RC Polymer-tekniken optimerar fördelningen av kiseldioxid i gummiblandningen och förbättrar slitbanans flexibilitet, vilket möjliggör större kontakt med vägytan i både varma och kalla förhållanden. Minskningen av molekylär friktion förbättrar också rullmotståndet, vilket ökar bränsleekonomin 

SILICA RICH EX FÖR FRAMDÄCK 

SÄKRARE GREPP PÅ FRAMDÄCKEN

Prestanda i våta förhållanden förbättras genom att kraftigt öka mängden kiseldioxid jämfört med konventionell SILICA RICH. 

NANOPRO-TECH™

BÄTTRE GREPP, LÄNGRE KÖRSTRÄCKA

Bridgestones NanoPro-Tech-teknik™ optimerar däckets prestanda på molekylär nivå. Detta bidrar till att minska friktion, värme och slitbanedeformation under körning, vilket resulterar i bättre slitbanegrepp och längre livslängd. 

PULSE GROOVE

BÄTTRE PRESTANDA PÅ VÅTT UNDERLAG

Mönsterdesign som kombinerar pulsformade spår med små mittdeflektorer. Detta utjämnar vattenflödet och optimerar flödeshastigheten. Detta resulterar i ökad vattendränering, bättre grepp och vidhäftning i våta förhållanden och minskar risken för släpp. 

Find a dealer

Search for a dealer in your area by filling in your postcode or city

Use my current location

No results

alt text

UPPTÄCK MER