Battlax-s21

Sport Sport motorcykeldäck
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-s21

Sport Sport motorcykeldäck
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Körglädje oavsett väderförhållanden
  • Extrem kurvtagning
  • Ett däck med många mil
  • Inga kompromisser med säkerheten
Read more Read less

Tekniker

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Stålkordmatrialet är gjort av inviduella gummi-isolerade innre filament med hög värmelavedningsförmåga för att minimera risken för explosion. Egenskapen ger högfartstabilitet, grepp,stötdämpning och flexibilitet.

MONO SPIRAL (MS) BELT

JOBBAR KALLARE, MER STABILITET

Lättvikts och flexibla kordtrådar lindade runt hela omkretsen på däcket för at ge en silkeslen greppkänsla. Det bidrar till hög prestanda med lägre vikt, bättre grepp, stabilitet och högfartsprestande och en stötdämpande effekt

3 LAGERS GUMMIBLANDNING (3LC) + CAP & BASE

GUMMIBLANDNING I 3 LAGER

Bridgestones avancerade 3-lagerteknologi för ditt framdäck. Den dubbla gummiblandningen är hård i slitbanans mitt för att du ska ha stabilitet vid kraftig bromsning, linjära köregenskaper och lång livslängd. I skuldrorna är blandningen mjuk för att ge maximalt grepp vid kurvtagning ...ända till den maximala nedläggningsvinkeln.

5LC

GUMMIBLANDNING I 5 LAGER

Denna unika teknologi med 5 lager för bakdäck består av 3 olika gummiblandningar och den har utvecklats helt och hållet av Bridgestones MotoGP-ingenjörer. I mitten av slitbanan är blandningen hård för extra stabilitet, linjära köregenskaper och lång livslängd. En medelhård blandning i skuldrorna ger dig maximalt grepp vid halv nedläggningsvinkel och tidig acceleration ut ur kurvorna. Och med den specifika kanten kan du ta djupa nedläggningsvinklar med fullt förtroende. Exceptionell teknologi för exceptionella köregenskaper!

SILICA RICH EX FOR FRONT TYRE

MER KÄNSLA I FRAMDÄCKS-GREPPET

Prestandan i våta förhållanden är förbättrad genom att kraftigt öka mängden Silica jämfört mot SILICA RICH.

RC POLYMER

BÄTTRE GREPPKÄNSLA

Polymer som ökar motståndet mot slitage och Silica ökar våtgreppet. RC POLYMER utvecklingen använder Bridgestones nyckelteknologi NanoPro-Tech® som bidrar till förbättringen av våtegenskaperna och livslängd.

NANOPRO-TECH™

BÄTTRE GREPP LÄNGRE LIVSLÄNGD

Bridgestones NanoPro-Tech™ teknologi optimerar däckets prestanda på en molekylär nivå. Detta hjälper till at treducera friktion, värme och mönsterdeformation under däckets rotation. Resultatet blir bättre mönstergrepp och längre livslängd.

Tekniska egenskaper och fördelar

Bridgestone Battlax S21

Däckmönster med tredimensionella spårändar, optimerad fördelning av mönstret och slicksliknande skuldror som är utformade för stabilitet och ett pålitligt, bra grepp.
Bridgestone Battlax S21

Bakdäcket: den större slitbaneprofilen tillsammans med den förbättrade belt-konstruktionen och placeringen av mönstret ger bättre kontroll över bakdelen och ökar stabiliteten i kurvorna.
Bridgestone Battlax S21

Tack vare de senaste framstegen inom utvecklingen av gummiblandningar på molekylär nivå ger däck med bättre vidhäftning och grepp för snabbare och tryggare kurvtagning.
Bridgestone Battlax S21

Blandning i 3 lager (fram) och blandning i 5 lager (bak) plus en mycket styv klinchfyllning ger optimal dämpning och stabilitet.
Bridgestone Battlax S21

Framdäcket: den mindre slitbaneprofilen ger en längre kontaktyta och bättre fördelning av vikten, vilket förbättrar köregenskaperna och precisionen.
Bridgestone Battlax S21

Battlax S21 är det första däcket som har testats i Bridgestones nya inomhusanläggning ”ULTIMATEYE” där däckets uppförande vid kontaktpunkten analyseras.