Battlax-rs11

Sport Sport motorcykeldäck
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-rs11

Sport Sport motorcykeldäck
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • 20 % högre grepp och 10 % bättre fäste
  • Från tävlingsbanan till vägen utan kompromisser
  • 2 sekunder snabbare på ett 2-minuters varv
Read more Read less

Tekniker

MONO SPIRAL (MS) BELT

JOBBAR KALLARE, MER STABILITET

Lättvikts och flexibla kordtrådar lindade runt hela omkretsen på däcket för at ge en silkeslen greppkänsla. Det bidrar till hög prestanda med lägre vikt, bättre grepp, stabilitet och högfartsprestande och en stötdämpande effekt

V-MS-BELT
3 LAGERS GUMMIBLANDNING (3LC) + CAP & BASE

GUMMIBLANDNING I 3 LAGER

Bridgestones avancerade 3-lagerteknologi för ditt framdäck. Den dubbla gummiblandningen är hård i slitbanans mitt för att du ska ha stabilitet vid kraftig bromsning, linjära köregenskaper och lång livslängd. I skuldrorna är blandningen mjuk för att ge maximalt grepp vid kurvtagning ...ända till den maximala nedläggningsvinkeln.

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Stålkordmatrialet är gjort av inviduella gummi-isolerade innre filament med hög värmelavedningsförmåga för att minimera risken för explosion. Egenskapen ger högfartstabilitet, grepp,stötdämpning och flexibilitet.

CAP&BASE

Den mjuka yttre blandningen (Cap) som är hämtad från Bridgestones MotoGP-utveckling ger ett mycket effektivt grepp. Den inre blandningen (Base) däremot är hårdare, vilket ger däcket optimal styvhet. Men även när slitbanan slits ned kommer den hårdare basblandningen inte i kontakt med vägytan - så du behöver inte tvivla på greppet!