Battlax-rs10

Sport Sport motorcykeldäck
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-rs10

Sport Sport motorcykeldäck
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Omdefinera dina gränser
  • Riktig Sportprestanda
  • Förtroendeingivande hantering
  • Grepp, grepp och mera grepp
  • Optimerad torrprestanda
Read more Read less

Tekniker

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Stålkordmatrialet är gjort av inviduella gummi-isolerade innre filament med hög värmelavedningsförmåga för att minimera risken för explosion. Egenskapen ger högfartstabilitet, grepp,stötdämpning och flexibilitet.

MONO SPIRAL (MS) BELT

JOBBAR KALLARE, MER STABILITET

Lättvikts och flexibla kordtrådar lindade runt hela omkretsen på däcket för at ge en silkeslen greppkänsla. Det bidrar till hög prestanda med lägre vikt, bättre grepp, stabilitet och högfartsprestande och en stötdämpande effekt

3 LAGERS GUMMIBLANDNING (3LC) + CAP & BASE

GUMMIBLANDNING I 3 LAGER

Bridgestones avancerade 3-lagerteknologi för ditt framdäck. Den dubbla gummiblandningen är hård i slitbanans mitt för att du ska ha stabilitet vid kraftig bromsning, linjära köregenskaper och lång livslängd. I skuldrorna är blandningen mjuk för att ge maximalt grepp vid kurvtagning ...ända till den maximala nedläggningsvinkeln.

CAP&BASE

Den mjuka yttre blandningen (Cap) som är hämtad från Bridgestones MotoGP-utveckling ger ett mycket effektivt grepp. Den inre blandningen (Base) däremot är hårdare, vilket ger däcket optimal styvhet. Men även när slitbanan slits ned kommer den hårdare basblandningen inte i kontakt med vägytan - så du behöver inte tvivla på greppet!

SILICA RICH FOR REAR TYRE

BÄTTRE GREPP I BÅDE VÅTT OCH TORRT

Silica Rich gummiblandningen säkrar för bättre grepprestandan vid låga temperaturer i början av din åktur noch erbjuder excellent våtgrepp.

SILICA RICH EX FOR FRONT TYRE

MER KÄNSLA I FRAMDÄCKS-GREPPET

Prestandan i våta förhållanden är förbättrad genom att kraftigt öka mängden Silica jämfört mot SILICA RICH.

RC POLYMER

BÄTTRE GREPPKÄNSLA

Polymer som ökar motståndet mot slitage och Silica ökar våtgreppet. RC POLYMER utvecklingen använder Bridgestones nyckelteknologi NanoPro-Tech® som bidrar till förbättringen av våtegenskaperna och livslängd.

NANOPRO-TECH™

BÄTTRE GREPP LÄNGRE LIVSLÄNGD

Bridgestones NanoPro-Tech™ teknologi optimerar däckets prestanda på en molekylär nivå. Detta hjälper till at treducera friktion, värme och mönsterdeformation under däckets rotation. Resultatet blir bättre mönstergrepp och längre livslängd.

Tekniska egenskaper och fördelar

Bridgestone Battlax RS10

Omdefinera dina gränser

Smidda I hettan från Moto GP™ och anpassade för gatbruk, det helt nya Battlax RS10 ger dig självförtroendet för att få ut det mesta ur din maskin.
Bridgestone Battlax RS10

Riktig Sportprestanda

Battlax RS10´s ny gummiblandning och ombearbetade mönster levererar överlägsen bromsstabilitet, exakt linje och stryrespons.

Förtroendeingivande hantering

Känn upphetsningen av slingrande vägar och G-kraften från banan tack vare stabilare inbromsning och snabbare acceleration ut ur varje kurva.*
Bridgestone Battlax RS10

Grepp, grepp och mera grepp

Ökat grepp på både fram och bakdäck levererar riktig högfartsstabilitet och kontroll för snabbare varvtider på banan och ger mer spänning.