Bilden visar en lastbil som kör på en motorväg och använder Fuelcare, Bridgestones verktyg för bränslehantering.

FUELCARE

Upptäck Fuelcare, vår dedikerade lösning för att sänka fordonsparkens bränsleförbrukning, CO2-utsläpp och totala ägandekostnad.

Lär dig hur din däckpolicy påverkar bränsleförbrukningen
Hitta den perfekta balansen mellan däckkostnader och bränsleförbrukning
Minska bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen upp till 10 %

Detta kan Fuelcare göra för dig

Insikter om den totala ägandekostnaden för dina däck
Fordonsparker spenderar upp till 20 gånger mer på bränsle än på däck. Men däcken kan påverka bränsleförbrukningen i allra högsta grad. Fuelcare ger dig full insyn i hur dina däck påverkar fordonsparkens bränsleförbrukning och vad du kan göra för att maximera besparingarna.
Denna bild visar FuelCare surfplatta och simulator.
Det rätta valet för din verksamhet
Korta regionala körningar med många stopp eller internationella fjärrtransporter – våra förstklassiga däck ger bränslebesparingar utan att kompromissa med körsträcka och säkerhet. Med Fuelcare bestämmer du det optimala valet för varje fordon baserat på körmönster och arbetsuppgift.
Denna bild visar Duravis R002 och Ecopia H002.
Övervaka dina bränslebesparingar
Fuelcare använder telematik och driftdata för att förutsäga, övervaka och kvantifiera dina bränsle- och C02-besparingar. Hastighet, acceleration och backtagning är faktorer som verktyget använder för att avgöra potentiella däckrelaterade besparingar.
Denna bild visar en lastbil på ett tankställe på motorvägen med en solnedgång i bakgrunden.
Proaktivt däckunderhåll
Proaktivt underhåll är grundläggande för att bevara däckets bränslebesparande kapacitet. Bridgestones servicenätverk med 2 100 samarbetspartner och Tirematics-lösningarna ger total däckvård för att behålla den utmärkta prestandan i dina däck.
Den här bilden visar en närbild av aspekterna övervakning, underhåll och hantering av bilparkens prestanda.
Uppnå ännu mer värde
Som komplement till däckhanteringslösningarna erbjuder Fuelcare möjligheter att ytterligare öka dina besparingar genom att förbättra körbeteende, körrutter och automatiserad bränslespårning med WEBFLEET. Vår allt-i-ett-lösning ger maximal avkastning på dina tillgångar med ultimat bekvämlighet.
Webfleet -Bilden visar en vagnparkschef som sitter vid skrivbordet och arbetar med data för Webfleet-lösningar.