Denna bil visar en sidovy av en lastbil körande på vägen med Bridgestones lastbilsdäck

Upptäck hela vårt sortiment

Lastbilsdäck för Fjärrkörning

Bridgestone däck för fjärrkörning hjälper til att minska bränsleförbrukning, koldioxid utsläpp aoch minskar ett åkeris totala kostnader utan att försämra däckens prestanda.

Lastbilsdäck för regional transport

Bridgestones däck för regional transport använder de senaste teknologierna för att uppnå fantastisk livslängd, grepp och stryktålighet för ett brett användningsområde.

Bussdäck för stadskörning

Bridgestones däck för stadskörning hanterar de typiska utmaningarna av stadskörning, från olika laster til en ett evigt startande och stannande för att ge en komfortabel och hållbar stadsresa.

Bussdäck för långa resor.

Året-runt eganskpaerna för Bridgestones bussdäck ger en komfortabel upplevelse för både förare och passagerare undeer en långresa.

Home Teaser Image
UPPTÄCK BRIDGESTOES DURAVIS R002 SORTIMENT.
Lastbilsdäck för regionala tranporter

Bridgestones däck för ligt & medium trucks skapar den mångsidighet och tålighet som företag behöver för att säkerställa att deras leveranser sker i tid.

Lastbilsdäck för blandade transporter och uppdrag

Bridgestones däck för mild on/offroad används av entreprenad och byggföretag. Dessa robusta däck erbjuder fantastiskt grepp, livslängd och stryktålighet.

Däck för krävande offroad miljöer

Bridgestones däck för krävande offroad miljöer är perfekta för byggarbetsplatser, gruos och stenbrott.Dessa robusta däck är idealla för att hantera tunga laster i krävande miljöer.

Däck för varierande vinterförhållanden

Bridgestones vinterdäck ger fantastisk prestanda, komfort och hantering för att skapa trygghet för förare i krävande snöiga och isiga förhållanden.

Home Teaser Image
UPPTÄCK BRIDGESTONES ECOPIA H002 SOTIMENT.

Du kanske också är intresserad av

Total Tyre Care
Som ansvarig för ett åkeri är du under ett konstant press på att alltid leverera samtidigt med kostnadskontroll. Upptäck hut Total Tyre Care kan hjälpa er att minsak era totala kostnader.
Denna bild visar Åkerier som skulle få fördelar med Bridgestones Total Tyre Care lösning.
Bandag regummerings lösningar
Bandag en global ledare inom regumeringslösningar, kombinerar över 60 år av industriexpertis med en strävan för säkerhet, tillförlitlilghet och hållbarhet. Vår breda produktportfölj levererar livslängd och prestanda liknade nya premiumdäck til en bråkdel av kostnaden vilket reducerar er totala kostnad per kilometer.
Denna bild visar ett åkeri som använder regummering för att fortsätta när de kör på en motorväg med ett vackert landskap i bakgrunden
Orginalmontering
Bridgestone Orginalmontering (OE) däck stödjer de unika egenskaperna av lastbilar och bussar och hjälper dem att uppnå fantastisk prestanda. Upptäck de senaste orginalmonterings däcken för tranportfordon.
Denna bild visar en rad olika komersiella fordon som är beroende av Bridgestones däck för orginalmontering.