Vt-combine

RadialDäck
alt text
Drag to rotate this tyre

Vt-combine

RadialDäck
Vi presenterar VT-COMBINE: en helt pålitlig partner för jordbrukare och kontraktsarbetare inom jordbruket under skördesäsongen, när varje ögonblick räknas. De arbetar mycket effektivt under alla förhållanden och bär tyngre laster samtidigt som de skyddar vår mest värdefulla resurs, den bördiga jorden.
Drag to rotate this tyre
  • Hög hållbarhet tack vare det robusta höljet
  • Stort fotavtryck för låg markkompaktering
  • Större lastkapacitet för ökad effektivitet (jämfört med standarddäck)
  • Enastående dragkraft för hög produktivitet
Read more Read less

Ladda ner broschyren om Vt-combine

Ladda ner broschyren om VT-COMBINE

Jag använder Bridgestone VT-COMBINE-däck vid majsskörd på våt mark i oktober. Däcken fungerar bra utan att störa jorden.


Jean-Louis M. - France

Bild som visar hög belastning vid cyklisk fältverksamhet.

Högre lastkapacitet

Hög belastning vid cyklisk fältverksamhet
VT-COMBINE-däck är konstruerade för att bära högre belastning än motsvarande standarddäck. Särskilt cyklisk fältverksamhet tillåter cykliska (upprepade) högre belastningar, till exempel när klippplattformen höjs eller när spannmålstanken är full.
Patenterad konstruktion med involuta klackar

Utmärkt dragkraft

Gör det lättare att skörda under alla förhållanden
Den patenterade klackdesignen och det större fotavtrycket på slitbanan förbättrar dragkraft och stabilitet, även i sluttningar, backar och våta förhållanden. Den patenterade involuta klackdesignen minimerar glidning och markstörning och ger överlägsen dragkraft.
Visuell demonstration av hur Bridgestone VT-COMBINE-däck skyddar jordens bördighet

Låg jordpackning

Minskar markpackningen, skyddar jordens bördighet.
Med sitt stora fotavtryck komprimerar VT-COMBINE-däcken jorden mindre under skörden: den bästa förberedelsen för en högre avkastning vid nästa skörd. De tillåter mycket höga belastningar med lågtrycksdäck. VT-COMBINE-däck med lågt tryck minimerar störningar i marken och förkortar tiden för återhämtning av markstrukturen.
Sidoprofil S-Line design

S-LINE sidoprofil

Större böjning vid lågt tryck
Bridgestones unika och robusta S-LINE-sidoprofil säkerställer hållbarhet under extrema förhållanden med stor böjbarhet vid lägre tryck för att minska markpackningen, men även vid höga och ständigt varierande belastningar.

Hitta återförsäljare

Sök återförsäljare genom att ange postnummer eller ort

Use my current location

Inga resultat

alt text
Agriculture tyre pattern visual with warranty stamp

10 års garanti

Att betjäna våra kunder med bästa möjliga kvalitet. Bridgestone är glada att kunna erbjuda en utökad garanti för sina produkter och stärka det förtroende som du ger oss genom att använda våra produkter.