Bridgestone logo and Olympic rings on a gold medal on black background.

BRIDGESTONE

STOLT PARTNER TILL OLYMPISKA SPELEN

Stolta över att ha hjälpt till att leverera bästa möjliga olympiska spel 

Vårt bidrag till OS 2020 i Tokyo
Vi är enormt stolta över att ha hjälpt till att leverera vad som ska vara ett av de mest effektiva och hållbara spelen som är möjliga, för våra idrottare, för fansen och för värdstaden. Vi levererade våra produkter till alla officiella Tokyo 2020 fordon, plus tusentals av våra anställda hjälpte till som volontärer under spelen.
 
Avancerat jordbävningsskydd
Som en utökning av vår gummikompetens hjälper Bridgestone till att bygga jordbävningssäkra arenor för de olympiska och paralympiska spelen i Tokyo 2020. Vi har installerat seismisk isoleringsteknik i nya permanenta anläggningar för simning, dykning, konstsim, volleyboll och rullstolsbasket.
Simulerad bild av Tokyo 2020 Aquatics Centre
Hinderfri busspåstigning
Bridgestone utvecklar tillsammans med ett japanskt team en ny kantstensdesign som gör att bussar kan komma närmare trottoarkanten. Trottoarkanten har en speciell lutning som interagerar smidigare med däckformen för att minska slitaget och vibrationen på däcksidan.
Hinderfri bussåtkomst
logo

JAGA DIN DRÖM, OAVSETT VAD

logo

Ingen är född olympier. Olympier blir man. Inte bara genom att vara stark och snabb, utan ännu mer genom förmågan att hålla absolut fokus på vägen till sina drömmars mål. I årtionden har vi hjälpt människor att hålla sig på banan. Oavsett vart de är på väg, oavsett förhållandena – det är vår passion. Så vad du än vill uppnå, olympisk ära eller ett vardagligt mål – fortsätt framåt. Var sann. Jaga din dröm, oavsett vad.