En säker och tillförlitlig lösning

Regummering är en säker och tillförlitlig lösning för att sänka kostnaderna för fordonsparken samtidigt som man värnar miljön. Regummering i Europa tillverkas enligt de standarder och krav som EU:s lagstiftning har satt upp. I dag är mer än ett av tre lastbilsdäck som rullar på vägarna i Europa regummerade.

Bandag: en regummeringsprocess i världsklass

Prestanda som kan jämföras med den hos ett nytt däck, till ett pris som är 30 % lägre. Utan att kompromissa med säkerheten. Det är det som Bridgestones regummeringar innebär.

 

Våra regummeringar är resultatet av Bridgestones och Bandags kombinerade know-how om gummiblandningar och däckmönsterutveckling, något som har förfinats kontinuerligt under mer än 50 års erfarenhet av regummering. Den jämna, höga kvaliteten och säkerheten hos Bridgestones och Bandags regummeringar är resultatet av återförsäljarna expertkunskaper om Bandag-systemet, som är en kombination av:

  • Bridgestones slitbaneprodukter och buffertgummi
  • Bandags utrustning
  • Bandags regummeringsprocess

Bandag är en del av Bridgestone Group. Din garanti för maximal kvalitet, prestanda och effektivitet.

Sänkta kostnader per kilometer

Regummerade däck ger i genomsnitt 30 % lägre kostnad per kilometer än nya däck. Ju mer en stomme kan regummeras, desto lägre blir den totala kostnaden under däckets livslängd. Ju fler gånger en stomme kan regummeras, desto lägre blir den totala kostnaden under däckets livslängd. Med en total besparing på 19  om du regummerar en andra gång.